fbpx

- Hele Norges Mr. Bojangles -

Brede Bøe er mest kjent for sitt betydelige bidrag til norsk revyhistorie, men han er også en fremragende sanger og entertainer som har vært innom de fleste sjangre i norsk underholdningsliv.

Brede slo gjennom som 18-åring i Mosserevyen Svartere enn natten i 1987. På kort tid ble han hele Østfolds kjæledegge, og vekslet mellom Moss og Fredrikstad i revyer, buskis, show og til og med en operette da han spilte Leopold i Sommer i Tyrol. I 1994 åpnet hovedstadens teatre dørene for Brede, og med dette fulgte opptredener på ABC-teateret, Chat Noir, Dizzie-teateret, Oslo Nye og Edderkoppen.

I 2015 gjorde Brede comeback med forestillingen Brede på Verket i Moss. Den fikk svært gode tilbakemeldinger og solgte ut på rekordtid. Suksessen ble gjentatt sommeren etter på Parkteatret i Moss. I desember 2017 var han tilbake på scenen i hovedstaden med barneforestillingen Askepotts Jul, med stappfulle hus og utsolgte ekstraforestillinger.

Brede Bøe er populær underholder og konferansier. Han leder arrangementer eller fletter sammen verbal humor med musikk.

 

For booking, kontakt:
tlf: 22 92 50 40 / post@backstage.no

des
5
ons
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas – Bølgen Kulturhus, Larvik
des 5 7:00 pm
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas - Bølgen Kulturhus, Larvik

KNMM Swinging Christmas

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen. Kveldens orkesterleder er Lars Erik Gudim. Solister er den fantastiske jazzvokalisten Julie Dahle Aagård, sist sett på sesongavslutningen for Beat for Beat våren 2018 og Brede Bøe, kjent fra en rekke revyer og teateroppsetninger på blant annet Chat Noir, Edderkoppen, Oslo Nye og Dizzie-teateret med fler. Brede er en allsidig artist som er en fremragende sanger i tillegg til å være en populær konferansier, skuespiller og underholder. Brede er kjent for å flette sammen verbal humor med musikk.

På programmet står selvsagt swingende julemusikk fra «The Great American Soongbook» som er udødeliggjort av vokalister som Frank Sinatra, Bing Crossby, Ella Fitzgerald med flere. Vi kan love en musikalsk helaften som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet med den gode førjulsstemningen i hjerterota.

Bill.pris: 150 – 300 kr

Show start: kl. 19:00

des
6
tor
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas – Bakkenteigen kulturhus, Horten
des 6 7:00 pm
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas - Bakkenteigen kulturhus, Horten

Marinemusikken – Swinging Christmas

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen.

Kveldens orkesterleder er Lars Erik Gudim. Solister er den fantastiske jazzvokalisten Julie Dahle Aagård, sist sett på sesongavslutningen for Beat for Beat våren 2018 og Brede Bøe, kjent fra en rekke revyer og teateroppsetninger på blant annet Chat Noir, Edderkoppen, Oslo Nye og Dizzie-teateret med flere. Brede er en allsidig artist som er en fremragende sanger i tillegg til å være en populær konferansier, skuespiller og underholder. Brede er kjent for å flette sammen verbal humor med musikk.

På programmet står selvsagt swingende julemusikk fra «The Great American Soongbook» som er udødeliggjort av vokalister som Frank Sinatra, Bing Crossby, Ella Fitzgerald med flere. Vi kan love en musikalsk helaften som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet med den gode førjulsstemningen i hjerterota.

Varighet: 2 timer inkl. pause

Bill.pris: 175-300kr

Show start: kl.19:00

Last ned pressebilde av Brede Bøe her:

%d bloggere liker dette: