fbpx

- Hele Norges Mr. Bojangles -

Brede Bøe er mest kjent for sitt betydelige bidrag til norsk revyhistorie, men han er også en fremragende sanger og entertainer som har vært innom de fleste sjangre i norsk underholdningsliv.

Brede slo gjennom som 18-åring i Mosserevyen Svartere enn natten i 1987. På kort tid ble han hele Østfolds kjæledegge, og vekslet mellom Moss og Fredrikstad i revyer, buskis, show og til og med en operette da han spilte Leopold i Sommer i Tyrol. I 1994 åpnet hovedstadens teatre dørene for Brede, og med dette fulgte opptredener på ABC-teateret, Chat Noir, Dizzie-teateret, Oslo Nye og Edderkoppen.

I 2015 gjorde Brede comeback med forestillingen Brede på Verket i Moss. Den fikk svært gode tilbakemeldinger og solgte ut på rekordtid. Suksessen ble gjentatt sommeren etter på Parkteatret i Moss. I desember 2017 var han tilbake på scenen i hovedstaden med barneforestillingen Askepotts Jul, med stappfulle hus og utsolgte ekstraforestillinger. Sommeren 2018 var han å se sammen med med skuespillerkompanjong Espen Beranek Holm i Den Hvite Dame – familiemusikalen ved Fredriksten Festning.

Brede Bøe er populær underholder og konferansier. Han leder arrangementer eller fletter sammen verbal humor med musikk.

feb
8
fre
Brede Bøe: En kveld med Brede – Fredrikshald teater, Halden
feb 8 20:00
Brede Bøe: En kveld med Brede - Fredrikshald teater, Halden

Brede Bøe slo gjennom som 18-åring i 1987. På kort tid ble han Østfolds kjæledegge og vekslet mellom Moss og Fredrikstad i revyer, show og operette. I 1994 åpnet Oslos teatre dørene for Brede, med opptredener på ABC-teateret, Chat Noir, Dizzie-teateret og Oslo Nye. 2015 gjorde Bøe comeback med Brede på Verket i Moss, og den solgte ut på rekordtid. 2 år senere var han tilbake i Oslo med Askepotts jul, med stappfulle hus.

Fredag 8 februar står han endelig på scenen i Fredrikshalds teater.

Her blir det gjensyn med Sammy Davis´ Mr. Bojangles, Nils Arne Eggen og mange fler.

Showet varer 2 x 45 minutter + 20 minutters pause.

Den perfekte julegaven til de som har alt.

Billetter selges hos Køhn Libris, Halden.

Last ned pressebilder av Brede Bøe her:

Foto: Martina Svarem (2018).
Foto: Martina Svarem (2018).

NYHETSARKIV

%d bloggere liker dette: