fbpx
Foto: Karl Michael Knudsen
Foto: Karl Michael Knudsen

Siste sjanse til å oppleve Di derre live i 2018

Foto: Kai Hansen

En ellevill konsertsommer er over for Di derre, med 25-årsjubileum, nytt album og en rekke fantastiske konserter. Den siste sjansen til å oppleve bandet live i år blir på de tradisjonelle julekonsertene i Oslo og Drammen, men raska på, det er nemlig svært få billetter igjen!

Klikk på spillestedet under for billettsalg:

13.12 Union Scene, Drammen
14.12 Sentrum Scene, Oslo – UTSOLGT!
15.12 Sentrum Scene, Oslo EKSTRA – UTSOLGT!

Foto: Anna Julia Granberg
Foto: Anna Julia Granberg

Juleplaten ´Round about Christmas kommer nå på vinyl!

Hilde Louise Asbjørnsens kritikerroste julealbum ´Round about Christmas kommer nå ut på vinyl! 

Vinylen kan du allerede nå få forhåndsbestilt og få den signert i posten! Klikk her for forhåndsbestilling av vinylen her!

Om du er en av de heldige som har billett til en av Hilde Louises Julejazz-konserter, kan du handle vinylen på konsertstedet etter teppefall. Oversikt over spillestedene finner du ved å klikke her!

Albumet finnes også på iTunes!

Anmeldelser: 

VG 6/6: «Årets beste norske juleplate.. Denne har jeg ventet på i mange år uten at jeg var klar over det.» Carl Petter Opsahl

Hamar Arbeiderblad, 5/6: «Personlig stil og uimotståelig glød.»

Haugesunds Avis 5/6: «Sølvguttene er greie nok når pinnekjøttet fortæres, men etter et par akevitter tror jeg nok Hilde Louise Asbjørnsen & The Orchestra skal få ta over.»

Sunnmørsposten, 5/6

Stavanger Aftenblad: 5/6

Foto: Anna Julia Granberg
Foto: Anna Julia Granberg

JULEJAZZ med Hilde Louise Orchestra

I 2013 gav Hilde Louise Asbjørnsen ut det kritikerroste albumet Round About Christmas, som blant annet ble kåret til Årets Juleplate i VG og både Stavanger Aftenblad, Hamar Arbeiderblad og Romerikets blad rullet terningkast 5.

Hilde Louise og hennes eminente band gjort flere swingende julekonserter på utvalgte scener rundt omkring i landet, og rukket å bli en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.

I år skal Hilde Louise Orchestra gjenta det eksklusive konsertkonseptet Julejazz med Hilde Louise Orchestra og spre julestemning utover det ganske land!

Klikk på spillestedet nærmest deg for billetter!

 

JULEJAZZ 2018:

23. november Lier Kulturscene, Lier

28. november Smia, Drøbak

29.november Terminalen, Ålesund

30.november Teatret Vårt, Molde

01. desember Vaarvon, Sykkylven

06.desember Bærum Kulturhus

12. desember Kolben, Kolbotn

13.desember Herredshuset, Ullensaker Kulturhus

14.desember Stallen, Horten

15. desember Nasjonal Jazzscene Victoria, Oslo

The Lulu Show på Teatro 13.sept!

 

THE LULU SHOW: Livet er en dans på renter..

Det er 10 år siden finanskrisen brøt ut, men hva har vi lært, og hva vet vi nå?

Lulu har lenge fulgt med på finansverden og skal sørge for at du får en solid oppdatering på bank og børs på Teatro torsdag 13.september.

 

Forestillingen er i forbindelse med seminaret «Finanskrisen 10 år etter – har vi lært noe?», men er åpent for alle!

Forestillingsstart kl. 19:30

Bill.pris: 400,-

Billetter kjøpes her!

foto: Sara Holmer
foto: Sara Holmer

Kari Slaatsveens forfatterdebut er nå i salg!

Kari Slaatsveen debuterer med boken Kvinnen som ble saget i to og nå er den i salg.

Boken kan du handle her!  

I anledningen vil det bli en boklansering på Internasjonalen ved Youngstorget i Oslo tirsdag 25.september. Her vil forfatteren selv signere bøker og det vil bli høytopplesning og boksalg. Mer informasjon finner du her!

Forlaget Glorias omtale om boken:

En dag slo Otto Knagenhjelm hendene i bakebordet så melskyen sto! Og dro! Otto K er bare en av mange skikkelser vi møter i denne boka. De er alle midt i livet, et liv de prøver å finne seg til rette i, eller bryte opp fra. Her er det oppbrudd og opprørstrang, som utvalgte lesere nok kan kjenne seg igjen i på svært overraskende og tankevekkende måter – for i neste øyeblikk, eller på neste side, forstå at verden også henger sammen på et vis. Tekstene tar leseren med ut i skogen, inn i et kontorlandskap der en regnskapsfører drømmer seg bort i snirklete brosteinsgater i små italienske fjellandsbyer og et lite reisebyrå som har spesialisert seg på gruppereiser for enslige globetrottere, men også til Roar Smebyhaugens bryllup i den vesle kirka på Kapp, en tidlig junidag, der Totenlandet ligger nygrønt ned mot Mjøsa.

Siste sjanse til å oppleve Di Derre i 2018!


Di Derre har lagt bak seg en eventyrlig konsertsommer i anledning sitt 25-årsjubileum. Det nye albumet Høyenhall topper salgslistene, og bandet er i storform. Siste mulighet til å høre bandet i 2018, er på de tradisjonelle førjulskonsertene i Drammen og Oslo. Men du må være rask; billettene flyr nemlig unna!
Klikk på ønsket spillested for billettsalg:

13. desember: Union Scene, Drammen

14. desember: Sentrum Scene (UTSOLGT)

15. desember: Sentrum Scene (EKSTRA!)

foto: Sara Holmer
foto: Sara Holmer

Kari Slaatsveen debuterer som forfatter!

Kari har mange jern i ilden denne høsten.

Tredje sesong av podkastserien da! for Morgenbladet kommer i november og nye episoder av sykkelpodkasten Velopod dukker opp utover høsten.

 Hun skriver forestillingen Ideen om 2018 med dirigent Christian Eggen for Ultima-festivalen, er fast skribent for Harvest Magazine og lager juleablegøyer fra sist i november sammen med Ingrid Bjørnov.

Kari er i tillegg forfatterdebutant på Gloria Forlag med Kvinnen som ble saget i to.

Om boka skriver forlaget: Tekstene tar deg med ut i skogen, inn i kontorlandskap, bygårder, kinosaler og gamle hus, der oppbrudds- og opprørstrang gir endringer i perspektiv og brått gjør verden ny eller annerledes.

Kvinnen som ble saget i to er i bokhandelen eller på nett fra 12. september. Den leses også inn som lydbok.

Ingvild Tennfjord ute med ny bok!

På sju kvelder kan du lære deg å forstå vin. Så enkelt er det når Norges mest populære vinjournalist Ingvild Tennfjord viser vei. Hun har skrevet en morsom, lettfattelig og velsmakende snarvei inn til vinens verden. Ta med deg venner eller kjæreste, eller nyt vinleksjonene alene. Hver av de sju kveldene smaker du deg gjennom fire viner for å lære det du trenger om druer, smak, alder på vin og hva de ulike vinene passer til. Se frem til en vidunderlig sammensmeltning av kunnskap og nytelse.

Du kan handle «Snarveien til vin» i din nærmeste bokhandel!

%d bloggere liker dette: