fbpx
nov
22
tor
Tine Thing Helseth – Herr Nilsen, Oslo
nov 22 9:00 pm
Tine Thing Helseth - Herr Nilsen, Oslo

Tine Thing Helseth m/band.
Gjest: Mathias Eick

Tine Thing Helseth gjester for første gang Herr Nilsen! Med et fantastisk band i ryggen, og gjestene Mathias Eick og Sverre Indris Joner, er det duket for en fantastisk aften på byens beste klubbscene!

Og Tine gleder seg også:

– Jeg har fått med meg musikere jeg elsker å jobbe med, til en herlig kveld med musikk jeg elsker! God musikk er god musikk, så sjanger er uinteressant… Når jeg i tillegg har fått med meg Mathias Eick og Sverre Indris Joner som gjester, så MÅ jo dette bli en fantastisk, svingende kveld.

Konsertstart kl. 21:00

nov
26
man
tenThing brassensemble – Moss Kirke
nov 26 9:00 pm
tenThing brassensemble - Moss Kirke

«TenThing, an all-Norwegian, 10-woman brass ensemble led by Norwegian trumpet star Tine Thing Helseth, visits Scandinavia House for the very first time. Tine is a famous Norwegian trumpeter who performs in the world’s greatest concert halls». Slik er en av mange presentasjoner av tenThing internasjonalt, og nå har vi endelig greid å få dem til Moss på veien fra prøver i Oslo til turné i Tyskland. En av de ti musikerne i tenThing er Guro Bjørnstad Kraft fra Moss, og dette er første gang de besøker Moss.

tenThing ble etablert i 2007 og tok raskt det norske musikkpublikummet med storm blant annet ved å spille på åpningen av Spellemannsprisen i 2011. De fortsatte umiddelbart med konserter under BBC Proms og andre prestisjefylte scener og festivaler i Europa.