fbpx
des
5
ons
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas – Bølgen Kulturhus, Larvik
des 5 7:00 pm
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas - Bølgen Kulturhus, Larvik

KNMM Swinging Christmas

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen. Kveldens orkesterleder er Lars Erik Gudim. Solister er den fantastiske jazzvokalisten Julie Dahle Aagård, sist sett på sesongavslutningen for Beat for Beat våren 2018 og Brede Bøe, kjent fra en rekke revyer og teateroppsetninger på blant annet Chat Noir, Edderkoppen, Oslo Nye og Dizzie-teateret med fler. Brede er en allsidig artist som er en fremragende sanger i tillegg til å være en populær konferansier, skuespiller og underholder. Brede er kjent for å flette sammen verbal humor med musikk.

På programmet står selvsagt swingende julemusikk fra «The Great American Soongbook» som er udødeliggjort av vokalister som Frank Sinatra, Bing Crossby, Ella Fitzgerald med flere. Vi kan love en musikalsk helaften som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet med den gode førjulsstemningen i hjerterota.

Bill.pris: 150 – 300 kr

Show start: kl. 19:00

des
6
tor
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas – Bakkenteigen kulturhus, Horten
des 6 7:00 pm
Brede Bøe: KNMM Swinging Christmas - Bakkenteigen kulturhus, Horten

Marinemusikken – Swinging Christmas

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen.

Kveldens orkesterleder er Lars Erik Gudim. Solister er den fantastiske jazzvokalisten Julie Dahle Aagård, sist sett på sesongavslutningen for Beat for Beat våren 2018 og Brede Bøe, kjent fra en rekke revyer og teateroppsetninger på blant annet Chat Noir, Edderkoppen, Oslo Nye og Dizzie-teateret med flere. Brede er en allsidig artist som er en fremragende sanger i tillegg til å være en populær konferansier, skuespiller og underholder. Brede er kjent for å flette sammen verbal humor med musikk.

På programmet står selvsagt swingende julemusikk fra «The Great American Soongbook» som er udødeliggjort av vokalister som Frank Sinatra, Bing Crossby, Ella Fitzgerald med flere. Vi kan love en musikalsk helaften som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet med den gode førjulsstemningen i hjerterota.

Varighet: 2 timer inkl. pause

Bill.pris: 175-300kr

Show start: kl.19:00