fbpx
feb
13
ons
Ingvild Tennfjord: Bobler – smaken av fest!
feb 13 19:00
Ingvild Tennfjord: Bobler - smaken av fest!

Hva er egentlig forskjellen på Prosecco og Cava. Hvorfor er Champagne så dyrt? Ingvild Tennfjord åpner opp en verden av bobler. 

Du blir kjent med de viktigste stilene, finner de gode kjøpene og kanskje viktigst av alt – finner dine personlige favoritter blant musserende viner.

Vi smaker på 5 forskjellige viner og får en smakfull innføring i druetyper, områder og benevnelser.

INGVILD TENNFJORD er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

mar
26
tir
Ingvild Tennfjord: Bobler – Smaken av fest! Drammen Teater
mar 26 19:00
Ingvild Tennfjord: Bobler - Smaken av fest! Drammen Teater

Vinkurs med Ingvild Tennfjord

Det finnes en hel verden av musserende vin. Men hvordan velge? 

Vinanmelder og forfatter Ingvild Tennfjord lærer deg å forstå viktige stiler, gjenkjenne kvalitet og viktigst av alt – finne dine personlige favoritter. Vi smaker fem ulike musserende viner på denne sanselige oppdagelsesferden. Dette blir både underholdende, lærerikt og forfriskende.

mai
31
fre
Ingvild Tennfjord: Engelske bobler! – UK
mai 31-jun 3 heldags
Ingvild Tennfjord: Engelske bobler! - UK

ENGELSKE BOBLER MED INGVILD TENNFJORD

ET NYTT OG ANNERLEDES VINREISEKONSEPT

Champagne har fått en utfordrer! Det er musserende vin fra England det snakkes om nå.

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist. På denne reisen vil hun lose deg rett inn i hjertet av engelsk vinproduksjon. Vi besøker produsenter i toppklasse. Koselige engelske landsbyer. Storby-shopping i London. Men viktigst av alt lover Ingvild å gjøre deg til en langt bedre vinsmaker. Hennes humoristiske og tilgjengelige stil har vunnet et stort publikum.

På denne turen avslører Ingvild sine beste smake-triks, lærer deg å forstå musserende vin, gjenkjenne kvalitet og kanskje aller viktigst: finne dine personlige favoritter.

Les mer om programmet her!