sep
23
søn
Ingvild Tennfjord – BAROLO OG PIEMONTE 23.-26.september
sep 23-sep 26 heldags
Ingvild Tennfjord - BAROLO OG PIEMONTE 23.-26.september @ Piemonte

Bli med 2italia og Ingvild Tennfjord på en uforglemmelig tur til Piemonte, Italia.

Alltid sprudlende Ingvild vil ta oss tilbake til der alt startet. Da hun bestemte seg for alvor å fordype seg i vin, selge leiligheten, og ta med familien på et vineventyr.

Sammen med Fabio Pracchia som er sommelier og skribent for et av Italias mest anerkjente mat og vin blader, Slow Food Wine, vil vi besøke spennende vingårder i Langhe-distriktet i Barolo og Barbaresco-områdene og nyte god mat og fantastisk vin på Albas beste restauranter.

Vi bor på et flott firestjerners hotell midt i Alba med kafeer, restauranter, severdigheter og butikker i gåavstand. Oppleve eksklusive aktiviteter der du vil bli kjørt fra dør til dør av våre sjåfører. Hører på spennende historier fra Ingvild Tennfjords erfaringer fra når alt startet.

okt
10
ons
Ingvild Tennfjord: foredrag om viner fra Rioja – Bølgen & Moi, Kristiansand
okt 10 7:00 pm
Ingvild Tennfjord: foredrag om viner fra Rioja - Bølgen & Moi, Kristiansand

Ingvild Tennfjord & Rioja

Ingvild Tennfjord Feelgood vinforedrag med smaking av 6 forskjellige viner fra Rioja

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist og en populær foredragsholder. Denne kvelden har hun samlet en gullrekke av viner – alt presentert i hennes humoristiske og folkelige stil.

Kvelden begynner med vinsmaking, etterfulgt av servering av kjøkkenets smakfulle matretter og vinsmaking. Etter selve smakingen serveres nydelig Iberico nakke med klassisk spansk tilbehør.

Denne kvelden er meget populær og i ble den 2015 – 2017 fullbooket raskt, så ta med din utvalgte, venninegjengen eller kollegaene dine og meld deg på !

Oppmøte Kl. 19:00
Kun kr 895,- pr pers
Kvelden: inkluderer foredrag, smaking av 6 viner og 2 retters meny.

nov
9
fre
Ingvild Tennfjord: «Rioja» på 23 minutter – Ringsaker Bibliotek
nov 9 7:00 pm
Ingvild Tennfjord: "Rioja" på 23 minutter - Ringsaker Bibliotek

Kan du lære deg alt du trenger å vite om Rioja på 23 minutter? Vinanmelder Ingvild Tennfjord gjør et heseblesende og humoristisk forsøk. Her får du snarveien til dette klassiske vindistriktet som setter standarden for fin, lagret vin i verdensklasse.

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist. Hun er kjent for sin folkelige og humoristiske tilnærming til vin, som gjør henne til en hyppig brukt kommentator og gjest i riksmediene. Hennes formidlingsevne har ført til at hun i 2006 vant Hestenes-prisen og i 2013 ble hun Brageprisnominert for sin første vinbok, «Skål». Siden har hun utgitt ytterligere fem vinbøker, og flere av dem har havnet på bokhandlernes bestselgerlister.
Arrangementet er en del av Matlystfestivalen.

 

Gratis inngang.

Sted: Biblioteket i Brumunddal
Tid: Fredag  9. november klokka 19:00

nov
30
fre
Ingvild Tennfjord: All I want for Christmas – Nøtterøy Kulturhus
nov 30 7:00 pm
Ingvild Tennfjord: All I want for Christmas - Nøtterøy Kulturhus

Denne julen får du alt du ønsker deg!

Vinanmelder Ingvild Tennfjord har samlet alle vinene du trenger for å feire jul og førjulstid. Her får du servert de beste vinene til å akkompagnere tradisjonell norsk julemat, fest, samt gode gaver. I tillegg henter hun frem meditasjonsvinene som løfter de stille øyeblikkene enda litt høyere. Dette blir kanskje den morsomste smakingen vi har holdt til nå. Lærerik, praktisk og herlig avslappende.

VARIGHET: Ca 3 timer

PRIS: 575,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus