- Chic jazzdronning og stage cat -

Hilde Louise Asbjørnsen er en av våre mest allsidige artister; jazz chanteuse, låtskriver, skuespiller, kabaretartist og tekstforfatter. Hun sammenlignes ofte med legender som Edith Piaf og Billie Holiday.

Som musiker har hun gitt ut hele 10 kritikerroste album, mest med egne, men også med andres låter, både på engelsk og norsk. Sammen med sitt eminente band leverer hun konserter det virkelig gnistrer av.

I 2015, 2016 og 2017 ble Hilde Louises selvskrevne suksess-soloforestilling “The Lulu Show – Livet er en dans på renter” satt opp på flere teaterscener i Oslo, samt i Grimstad og Stavanger. Forestillingen fikk en 6-er på terningen av Mona Levin i Aftenposten og gav Hilde Louise Komiprisen som Årets kvinnelige scenekomiker. Forestillingen ble oversatt til engelsk og satt opp under den internasjonale teater-festivalen Edinburgh Festival Fringe i 2017, der den ble anmeldt til 5/5 stjerner på BroadwayBaby.com.

Hun har lang erfaring fra teaterscenen; sist med rollen som «Emcee/Konferansieren» i musikalen Cabaret på Oslo Nye i 2017 – første gang rollen ble spilt av en kvinne i en norsk oppsetning! Hun har stått på scenen som Roxie Hart i Chicago, og vunnet Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater i 2011.

I desember 2017 gjorde Hilde Louise stor suksess med Komikveld på Chat Noir sammen med stjernelaget Espen Beranek Holm, Lene Kongsvik Johansen og Bjarte Hjelmeland.

Hilde Louise Asbjørnsen opptrer med flere konstellasjoner; duo, trio, Hilde Louise Quartet og Hilde Louise Orchestra. Hun er også en svært dyktig og erfaren konferansier.

Hilde Louises nettside: www.hildelouise.no

For booking, kontakt:
tlf: 22 92 50 40 / post@backstage.no

Last ned pressebilde av Hilde Louise Asbjørnsen her:

Foto: Anna Julia Granberg (2018)

Last ned pressebilde av Hilde Louise Asbjørnsen her:

Foto: Anna Julia Granberg (2018)