fbpx
feb
1
fre
Falkevik: Hamar Jazzklubb
feb 1 heldags
feb
2
lør
Falkevik: Tynset Jazzklubb
feb 2 heldags
feb
3
søn
Falkevik: Kampenjazz, Oslo
feb 3 heldags
feb
8
fre
Brede Bøe: En kveld med Brede – Fredrikshald teater, Halden
feb 8 20:00
Brede Bøe: En kveld med Brede - Fredrikshald teater, Halden

Brede Bøe slo gjennom som 18-åring i 1987. På kort tid ble han Østfolds kjæledegge og vekslet mellom Moss og Fredrikstad i revyer, show og operette. I 1994 åpnet Oslos teatre dørene for Brede, med opptredener på ABC-teateret, Chat Noir, Dizzie-teateret og Oslo Nye. 2015 gjorde Bøe comeback med Brede på Verket i Moss, og den solgte ut på rekordtid. 2 år senere var han tilbake i Oslo med Askepotts jul, med stappfulle hus.

Fredag 8 februar står han endelig på scenen i Fredrikshalds teater.

Her blir det gjensyn med Sammy Davis´ Mr. Bojangles, Nils Arne Eggen og mange fler.

Showet varer 2 x 45 minutter + 20 minutters pause.

Den perfekte julegaven til de som har alt.

Billetter selges hos Køhn Libris, Halden.

feb
13
ons
Ingvild Tennfjord: Bobler – smaken av fest!
feb 13 19:00
Ingvild Tennfjord: Bobler - smaken av fest!

Hva er egentlig forskjellen på Prosecco og Cava. Hvorfor er Champagne så dyrt? Ingvild Tennfjord åpner opp en verden av bobler. 

Du blir kjent med de viktigste stilene, finner de gode kjøpene og kanskje viktigst av alt – finner dine personlige favoritter blant musserende viner.

Vi smaker på 5 forskjellige viner og får en smakfull innføring i druetyper, områder og benevnelser.

INGVILD TENNFJORD er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

Tine Thing Helseth m. gjester – Herr Nilsen
feb 13 20:00
Tine Thing Helseth m. gjester - Herr Nilsen

Tine Thing Helseth gjester Herr Nilsen igjen!
Med et fantastisk band i ryggen og spennende gjester, er det duket for en fantastisk aften på byens beste klubbscene!

Gunnar Flagstad – piano.
Jarle Storløkken – gitar
Jens Fossum – bass

Og Tine gleder seg også:
– Jeg har fått med meg musikere jeg elsker å jobbe med, til en herlig kveld med musikk jeg elsker! God musikk er god musikk, så sjanger er uinteressant..

feb
16
lør
TORA: Namsos Kulturhus – RELEASEKONSERT!
feb 16 heldags
feb
20
ons
Unni Wilhelmsen med Johnsen og Myklebust: Madam Felle, Bergen – EKSTRA!
feb 20 heldags
feb
21
tor
Unni Wilhelmsen med Johnsen og Myklebust – Madam Felle, Bergen
feb 21 heldags
feb
23
lør
Hilde Louise Orchestra – Moss Bluesklubb
feb 23 15:30
Hilde Louise Orchestra - Moss Bluesklubb

Moss Bluesklubb arrangerer i hovedsak blues-konserter, men én gang i halvåret arrangerer de noe de kaller «Annerledes blues EFTA» og i år skal Hilde Louise Orchestra stille.

Konserten holdes på dagtid, så oppmøtet er litt tidligere enn vanlig.

Dørene åpner kl. 14:30
Konsertstart kl. 15:30 (2 x 45 min)

NB! Kun dørsalg

mar
1
fre
TORA: Havna Scene, Levanger
mar 1 heldags
mar
2
lør
TORA: Søndre Kulturhjørne, Stjørdal
mar 2 14:32-15:32
mar
8
fre
Hilde Louise Orchestra: Hamar Kulturhus
mar 8 20:00
Hilde Louise Orchestra: Hamar Kulturhus

 

Artist og låtskriver Hilde Louise Asbjørnsen gjester Hamar Kulturhus 8.mars med singel-slipp!

Hilde Louise er jazzsanger, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som har resultert i 10 – snart 11 solo-album. Konserten ved Hamar Kulturhus markerer lanseringen av singellåten «Red lips» fra det kommende albumet.

Hun er blitt sammenlignet med Billie Holiday, Marilyn Monroe og Edith Piaf, og beskrevet som like mye musiker og poet, som historieforteller. Under konserten på Hamar Kulturhus presenteres en miks av Asbjørnsens siste plater i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra. Det loves også noen smakebiter fra det kommende albumet, utover singellåten «Red lips».

Hilde Louise Orchestra av Hilde Louise Asbjørnsen på vokal, Anders Aarum på tangenter, Jens Fossum på kontrabass, Svein Erik Martinsen på gitar og Hermund Nygård på trommer.

 

 

 

 

 

 

Unni Wilhelmsen med Johnsen og Myklebust – Vulkan Arena
mar 8 20:00
Unni Wilhelmsen med Johnsen og Myklebust - Vulkan Arena

Vi ser frem til kvinnedagen fredag 8. mars, når selveste UNNI WILHELMSEN spiller konsert på Vulkan Arena i Oslo. Den kreative gullstrupen tar med seg sine gode venner og medmusikere Ronny Johnsen og Ole Jørn Myklebust til en nær, varm og stemningsfull konsert.

Unni Wilhelmsen er en av Norges mest aktive sceneentertainere, som reiser land og strand rundt med sine selvskrevne låter. I løpet av årene har hun samarbeidet med mange forskjellige musikere og innenfor ulike musikksjangre, og spilt over 2500 konserter. Unni har opptrådt på store konsertscener, men det er i intimformatet hun trives best. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene, hvor hun kan se ansiktene til hver og en blant publikum, og derfor ser vi ekstra mye frem til denne konserten på Vulkan Arena. I tillegg til tekstene og musikken, får du gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.

Siden 2013 har Unni også vært fast el-gitarist i Di Derre, som i år har feiret 25-årsjubileum med et splitter nytt album og påfølgende sommerturné. I 2016 var hun med på ”Hver gang vi møtes”, der hun leverte slagere i flotte og nye drakter, som blant annet resulterte i en utsolgt Norgesturné sammen med Henning Kvitnes.

Ronny Johnsen spilte sin første konsert med Unni Wilhelmsen i 2007, og medvirket på hennes plate ”7” fra 2010. Han er også musiker, produsent, radiostemme og kulturanmelder. Ole Jørn Myklebust er en dyktig jazztrompetist, musikkprodusent og komponist, og er særlig kjent for sitt samarbeid med Mari Boine. Ved siden av å være musiker i bandet til Unni Wilhelmsen, spiller han også i bandet til Jonas Fjeld og Melanie Scholtz (ZA).

Vi gleder oss til 2019 og til at Unni Wilhelmsen med Johnsen & Myklebust entrer Vulkan Arena!

Billetter i salg NÅ!

mar
9
lør
Hilde Louise Orchestra – Tynset Jazzklubb
mar 9 20:00
Hilde Louise Orchestra - Tynset Jazzklubb

 

Artist og låtskriver Hilde Louise Asbjørnsen gjester <sted> <dato> med singel-slipp!

 

Hilde Louise er jazzsanger, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som har resultert i 10 – snart 11 solo-album. Konserten ved <sted> markerer lanseringen av singellåten «Red lips» fra det kommende albumet.

 

Hun er blitt sammenlignet med Billie Holiday, Marilyn Monroe og Edith Piaf, og beskrevet som like mye musiker og poet, som historieforteller. Under konserten på Hamar Kulturhus presenteres en miks av Asbjørnsens siste plater i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra. Det loves også noen smakebiter fra det kommende albumet, utover singellåten «Red lips».

Hilde Louise Orchestra av Hilde Louise Asbjørnsen på vokal, Anders Aarum på tangenter, Jens Fossum på kontrabass, Svein Erik Martinsen på gitar og Hermund Nygård på trommer.

 

Konserten arrangeres i Storsalen, Tynset kulturhus.

Velkommen!