fbpx

Du og jeg og vi 2-3-4 er en groovy konsert for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4!
Her blir vi kjent med Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang.

Du og jeg og vi 2-3-4 består av trioen Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, MAAR, Falkevik, Caledonia Jazzband m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund). De slapp i 2017 albumet Krokodille i Baksetet.
Albumet er produsert av trioen i samarbeid med Geir Holmsen og David Aleksander Sjølie. Foruten trioen medvirker også Hedvig Mollestad Thomassen, Kristoffer Kompen, Geir Holmsen, Astrid Pedersen og Caledonia Jazzband.

Suksessforestillingen Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt flere hundre konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne. Konseptet passer på både små og store scener – fra kulturhus og større festivalscener til biblioteker og kafeer. Opplegget kan skreddersys som festivalpakker og for eventer, arrangeres med husband, samt tilpasses  spesifikke aldersgrupper og arrangementslengde.

“Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludviksens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.”
Embret Rognerød, Periskop

“Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.” 
Tor Hammerø

Dette er Du og jeg og vi 2-3-4:
Ellen Brekken
vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg
vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth M. Nesset
koring, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin

De planlegger å legge ut på ny turné våren 2020.
Vil du ha besøk av denne groovy trioen, ta kontakt!

Du og jeg og vi 2-3-4

Last ned pressebilde her:

Photo: Signe Fuglested Luksengard

Last ned pressebilde her:

Photo: Signe Fuglested Luksengard