fbpx

Du og jeg og vi 2-3-4 er en groovy konsert for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år. Denne gøyale gjengen tar med barna på et morsomt musikalsk eventyr med mange spennende karakterer og lærerike utfordringer!

I 2017 slapp de debutalbumet Krokodille i Baksetetder vi blant annet fikk møte Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang.

Våren 2021 slipper de sitt nye album “Balkongfest” og legger i den forbindelse ut på stor sommerturné. Her finner vi låter om dagsaktuelle temaer som “Desinfinando” – som handler om å vaske hendene, og “Min Beste Venn”, for den som kanskje savner vennene sine litt ekstra i denne rare tiden. Men albumet er også proppfullt av spennende temaer; hvem er det som snorker så høyt? Og går det an å bli surfeinstruktør for hunder? Dessuten er det tøft å spille trommer!

“Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.” 
Tor Hammerø

Du og jeg og vi 2-3-4 består av trioen Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, Tord Gustavsen trio m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Frøkedal & Familien, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund m.fl.).

Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme blant både barn og voksne. Konseptet passer på både små og store scener – fra kulturhus og større festivalscener til biblioteker og kafeer. Opplegget kan skreddersys som festivalpakker og for eventer, arrangeres med husband og kor, samt tilpasses spesifikke aldersgrupper og arrangementslengde.

“Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludviksens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.”
Embret Rognerød, Periskop

DETTE ER DU OG JEG OG VI 2-3-4:
Ellen Brekken
vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg
vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth Mørland Nesset
vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin

I forbindelse med albumslipp planlegger de å legge ut på turné våren og sommeren 2021.
Vil du ha besøk av denne groovy trioen, ta kontakt!

FØLG DU OG JEG OG VI 2-3-4:
Spotify
Webside
Facebook
Instagram
YouTube

Du og jeg og vi 2-3-4 - En sang om snø

Last ned pressebilde her:

Photo: Signe Fuglested Luksengard

Last ned pressebilde her:

Photo: Signe Fuglested Luksengard