fbpx

Hilde Louise Orchestra: Festspillene i Nesbyen

Hilde Louise Orchestra: Festspillene i Nesbyen

Hilde Louise Orchestra: Festspillene i Nesbyen

Hilde Louise Orchestra spiller på Festspillene i Nesbyen! 

Talentene er mange; Hilde Louise er jazzsanger, låtskriver og skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Aller nærmest hjertet ligger musikken, og i mai lanseres hennes 11 album.

Hun er blitt sammenlignet med både Billie Holiday, Marilyn Monroe og Edith Piaf, og beskrevet som like mye musiker og poet som historieforteller.
Under konserten i Nesbyen vil vi få en miks av Asbjørnsens siste plater i herlig samspill med hennes håndplukkede musikere i Hilde Louise Orchestra.

Hilde Louise Orchestra består av Anders Aarum på tangenter, Jens Fossum på kontrabass, Svein Erik Martinsen på gitar og Hermund Nygård på trommer.

Sted: På Hjørnet, Nesbyen
Adr.: Stasjonsveien 1, 3540 Nesbyen

Presse-sitater:
Hilde Louise Orchestra er en egen tilstand. «Don’t Stay For Breakfast” er et visittkort anno 2015 som forteller oss at Hilde Louise er en artist i verdensklasse. Hun forteller historier med hode og hale, inderlige og ekte og egna til ettertanke – vi snakker lyrikk. Hadde hun bodd i New York hadde Broadway og de hippe jazzklubbene åpna dørene for lenge siden.
Tor Hammerø, Tor de Jazz.

Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester. Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don’t Stay For Breakfast»

5/6: Det er swingende, både dempet og direkte, forførende, tett og flott.
Hamar Arbeiderblad om «Don’t Stay For Breakfast»

5/6: Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier.”
Aftenposten om «Månesjuk»