fbpx

Tine Thing Helseth: Tirsdagskveld på Hødnebø – Risør Kammermusikkfest

Tine Thing Helseth: Tirsdagskveld på Hødnebø – Risør Kammermusikkfest

Tine Thing Helseth: Tirsdagskveld på Hødnebø – Risør Kammermusikkfest

Når:
26. juni 2018 heldags
2018-06-26T00:00:00+02:00
2018-06-27T00:00:00+02:00
Pris:
150/250
Kontakt:
Risør Kammermusikkfest
478 32 131

TIRSDAGSKVELD PÅ HØDNEBØ

På vår åpningskveld i Buvika får du høre trompetisten Tine Thing Helseth, Transjoik, Frode Fjellheim, musikk fra filmen Frost med Det Norske Jentekor, saxofonisten Amy Dickson pluss noen av landets beste unge blåsere.

Tine Thing Helseth har invitert med seg den britiske saksofonisten Amy Dickson til Risør. Her skal de inspirerer og spille sammen med noen av våre mest lovende blåsetalenter og sette sammen en konsertavdeling det lenge kommer til å gå gjetord om! Frode Fjellheim er noe så sjeldent som en joikende komponist. Han er verdens eneste professor i joik, men internasjonalt er han kanskje mest kjent for å ha laget tittellåten til Disney-filmen Frost. Når vi har både Frode Fjellheim og Det Norske Jentekor i byen, kunne vi ikke motstå fristelsen.
Siste gruppe på scenen er det legendariske jazzjoik-bandet Transjoik som blander jazz og techno med drivende rytmer og en aning joik. Besetningen er Tore Haugerud og Snorre Bjerck på trommer, Nils-Olav Johannesen på gitar, og bandets initiativtager, Frode Fjellheim på keyboard.