fbpx

Anne Grosvold

Anne Grosvold

Anne Grosvold

– Norske møteledere og journalisters Førstedame –

Anne Grosvold er av Norges mest respekterte journalister og hadde, til hun sluttet i desember 2015, arbeidet nesten 40 år i NRK som journalist, utenrikskorrespondent og programleder. Hun har også arbeidet som informasjonssjef for Justisdepartementet.

Anne har en åpen, bestemt, inkluderende og spørrende samtaleform, og kan lede en debatt om stort sett hva som helst. Ingen forbereder seg så godt som Anne Grosvold gjør, og skal hun innlede om en stortingsmelding, ja, så hender det at hun leser hele stortingsmeldingen. Hun mottok Den Store Journalistprisen i 1998 mens hun var programleder for Redaksjon 21. Anne har dessuten vunnet priser som Årets TV-navn i 1996 og Årets navn i 1996 og 1997. I 2007 fikk hun Seerprisen, og i 2016 var det Hedersprisen under Gullruten som bar Annes navn.

Hun har gjennom karrieren ledet utallige programmer, debatter og bokbad, men er kanskje mest kjent fra talkshowet Grosvold på NRK1.

Anne er en svært dyktig program- og debattleder, og hennes brede kunnskapsfelt og evne til å snakke med alle slags mennesker gjør henne til et sikkert valg som konferansier og programleder for ethvert arrangement.

Foto: Trine Hisdal

Nyhetsarkiv