Ingvild Tennfjord: Bobler – smaken av fest!
Ingvild Tennfjord: Bobler – smaken av fest!
Hva er egentlig forskjellen på Prosecco og Cava. Hvorfor er Champagne så dyrt? Ingvild Tennfjord åpner opp en verden av bobler.
Du blir kjent med de viktigste stilene, finner de gode kjøpene og kanskje viktigst av alt – finner dine personlige favoritter blant musserende viner.
Vi smaker på 5 forskjellige viner og får en smakfull innføring i druetyper, områder og benevnelser.
INGVILD TENNFJORD er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.