fbpx

Julie Dahle Aagård

Julie Dahle Aagård

Julie Dahle Aagård

Med varme og inderlighet som kjennetegn for sitt særegne musikalske uttrykk og stemme som en ekte souldiva, har Julie Dahle Aagård en egen evne til «å ta» rommet bare med sitt blotte nærvær. Hun har lang fartstid i den norske musikkbransjen, med utallige opptredener med mange av landets fremste musikere og orkestre bak seg.

Julie er utdannet jazzmusiker, men det er soul, blues og gospel som ligger den Spellemann-nominerte vokalistens hjerte aller nærmest. Kjærligheten til jazzen skinner likevel tydelig gjennom, både i egne komposisjoner og i tolkningen av andres låter.

I 2010 ble Julie nominert til Årets Kvinnelige Artist under Spellemann for plata Stompin’ Feet. Hennes andre album, Lauvet, kom ut i 2015.

I tillegg til sitt virke som soloartist og i teaterproduksjoner, er Julie aktuell med konseptet «Julie Swings the Blues», hvor hun springer lekent frem og tilbake mellom de etablerte sjangrene, improviserer på tvers av musikalske grenser – og skaper sitt eget sound: Røft, genuint og levende. Med Norges mestswingende jazzakkompagnement i ryggen, byr Julie på en rå konsertopplevelse der lidenskap, humor og store, blå ballader står på menyen.

FØLG JULIE:
Spotify
Facebook
Instagram

Klikk på bildet for nedlasting

Nyhetsarkiv

Julie Dahle Aagård

Julie Dahle Aagård med stor rolle i ny oppsetning

thumbnail_Nye Hjorten Teater_Peter Pan_Facebook_2