fbpx

Tine Thing Helseth Band – Foajéscenen, Bærum Kulturhus

Tine Thing Helseth Band – Foajéscenen, Bærum Kulturhus

Tine Thing Helseth Band – Foajéscenen, Bærum Kulturhus

Tine Thing helseth slapp høsten 2017 sitt nye album «Never Going Back», og dette er noe annet enn hva vi har hørt fra henne tidligere – her møter vi Tine som en stilsikker singer-songwriter.

Albumet er spilt inn i studio med eget band og egne poplåter, noen skrevet i samarbeid med gitarist Jarle Storløkken. Det er produsert av Mathias Eick og kom i august i forbindelse med Tines 30-årsdag og bursdagskonsert i Operaen. Nå legger hun ut på turné med dette nye, spennende materialet.

Veien fram til disse sangene har vært en kreativ prosess som ble satt i gang av et enormt overskudd og behov for å skape noe nytt. Det begynte med et par låter, og så strømmet det på. Det var en ny opplevelse for Tine å være i studio med egne låter og med band, og noe ganske annet enn med de klassiske innspillingene hun har gjort tidligere. Tine Thing Helseth leder bandet. Med seg har hun Jarle G. Storløkken (gitar og medarrangør) Gunnar Flagstad (piano), Aksel Jensen (bass), André M. Viervoll (tangenter) og Olaf Olsen (slagverk).