fbpx

Du og jeg og vi 2-3-4

Du og jeg og vi 2-3-4

Du og jeg og vi 2-3-4

Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

I 2017 slapp de debutalbumet Krokodille i Baksetetder vi blant annet fikk møte Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang. I 2021 slapp de sitt andre album, BalkongfestDet ble nominert til Spellemann i kategorien Barnemusikk.

«Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.» 
Tor Hammerø

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, A Tonic for the Troops m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).

Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne. Konseptet passer på både små og store scener – fra kulturhus og større festivalscener til biblioteker og kafeer. Opplegget kan skreddersys som festivalpakker og for eventer, arrangeres med husband og kor, samt tilpasses spesifikke aldersgrupper og arrangementslengde.

«Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludviksens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.»
Embret Rognerød, Periskop

DETTE ER DU OG JEG OG VI 2-3-4:

Ellen Brekken
vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg
vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth Mørland Nesset
vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin

Vil du ha besøk av denne groovy trioen, ta kontakt!

FØLG DU OG JEG OG VI 2-3-4:

Spotify
Webside
Facebook
Instagram
YouTube

Photo: Signe Fuglested Luksengard

Du og jeg og vi 2-3-4 - Min Beste Venn

Nyhetsarkiv