fbpx
Foto: Hogne Bø Pettersen
Foto: Hogne Bø Pettersen

Nytt album: Live i Marka med KORK

Coverfoto: Hogne Bø Pettersen

Den 15. og 17. august 2019 spilte Di derre og KORK (Kringkastingsorkesteret) tre utsolgte konserter på Frognerseteren Amfi i Oslo. Dette live-opptaket er hentet fra alle tre konsertene (om du hører veldig godt etter på noen av de stille sangene og hører regn, er det lørdag!), men her er alle sangene som ble spilt og noen av historiene som ble fortalt mellom dem. Konserten ble sendt på NRK 14. september hvor tre kvart million seere tilbrakte lørdagskvelden sammen med de to orkestrene, Gunn, Berger, Erik Vea og faren til Ivar. Om du var på Frognerseteren, satt i TV-sofaen eller opplever dette for første gang, velkommen til Di derre og KORK live i Marka. 

Albumet fås her.

Di derre har fått hele Norge til å synge med på sanger som Jenter og Rumba med Gunn. På Frognerseteren, høyt over Oslo, lager de sensommermagi og allsang sammen med hele landets orkester.

Ingrid Bjørnov fikk Østfoldprisen!

Foto: Agnete Brun

Østfoldprisen utdeles årlig til en østfolding som har gjort en spesiell innsats for fylket. Juryen mener Ingrid Bjørnov er en verdig ambassadør for Østfold, og om vinneren står det skrevet følgende:

“Siden 2007 har hun og ektemannen bodd på et småbruk på Tomter i Indre Østfold. Og gjennom 12 år har den folkekjære artisten utviklet et sterkt kjærlighetsforhold til fylket. Det har kommet til uttrykk i alt fra sangtekster, via konsertvirksomhet og generell framsnakking av Østfold på både små og store scener i fylket. Det har blitt lagt merke til av både folk og fagjury. Og kjærligheten er gjensidig. For nå har østfoldingene stemt henne fram som vinner av Østfoldprisen 2019.”

Gratulerer Ingrid! Dette er virkelig velfortjent!

Tora til Royal Albert Hall!

Tora Dahle Aagård er blant artistene som står på scenen i Londons egen storstue søndag 10. november, når det norske bluesmiljøet arrangerer tidenes første blues-weekend i London.

Gjennom sin sponsoravtale med den britiske gitarprodusenten Chapman Guitars og sin spredning via sin populære Instagramkonto har Tora opparbeidet seg et stort publikum i UK, og dette blir en anledning for hennes fans til å få en smakebit av henne. Hun er en av en rekke anerkjente norske bluesmusikere som står på scenen med kapellmester Amund Maaruds band i ryggen: I tillegg til Tora vil publikum få se å høre blant annet Knut Reiersrud, Kid Andersen, Vidar Busk, Stian Carstensen og Bjørn Berge.

Les mer om arrangementet og kjøp billetter her.

Foto: Hogne Bø Pettersen
Foto: Hogne Bø Pettersen

Di derre og KORK – Live i Marka

Foto: Hogne Bø Pettersen

I august spilte Di derre og KORK tre flotte konserter på Oslos tak, Frognerseteren Amfi – alle utsolgte i rekordfart. Det ble gjort opptak og produksjonen ble både TV-sendt og skal bli til livealbum!
Konserten kan ses her.
Dato for albumslipp kommer.

Om du ikke har fått muligheten til å oppleve Di derre live i år så fortvil ikke; de gjør nemlig en eksklusiv akustisk-turné på Østlandet i høst, i tillegg til de tradisjonelle førjulskonsertene. Billettene fyker unna, så vær rask!

ANONYME AKUSTIKERE
30.10 GLEDESHUSET, HØNEFOSS (FÅ BILLETTER!)
31.10 RÅDHUSTEATRET, KONGSVINGER
01.11 RÅDHUSTEATRET, SKI (FÅ BILLETTER!)
02.11 KONGSBERG MUSIKKTEATER
06.11 ASKER KULTURHUS (FÅ BILLETTER!)
07.11 BRYGGA KULTURSAL, HALDEN
08.11 MAIHAUGSALEN, LILLEHAMMER
09.11 BAKKENTEIGEN KULTURHUS, HORTEN

JULEKONSERTER
12.12 SEKKEFAKBRIKKEN KULTURHUS, SLEMMESTAD
13.12 SENTRUM SCENE, OSLO UTSOLGT!
14.12 SENTRUM SCENE, OSLO – EKSTRA!

Foto: Hogne Bø Pettersen

Bjørnov & Sunde: Vårslepp 2020

Foto: Nina Ruud

Etter halvannet år med tilsyn av dampjernbane, drivhus, slekt, snekke som ikke går, bier på rømmen, tørråte, spinnmidd og taktekking er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde igjen klare for å lette sine hjerter med nyskrevne sanger fra virkeligheten.

Klikk på spillested for billetter.
27.02 BLÅ GROTTE, FREDRIKSTADUTSOLGT
28.02 PARKTEATRET, MOSSUTSOLGT
29.02 BRYGGA KULTURSAL, HALDENUTSOLGT
01.03 BRYGGA KULTURSAL, HALDENEKSTRA
05.03 LILLESTRØM KULTURSENTER – EKSTRAUTSOLGT
06.03 LILLESTRØM KULTURSENTERUTSOLGT
07.03 KOLBEN KULTURHUSUTSOLGT
08.03 KOLBEN KULTURHUSEKSTRA
12.03 BAKKENTEIGEN KULTURHUS, HORTEN
13.03 NØTTERØY KULTURHUS – Få billetter
14.03 ÆLVESPEILET, PORSGRUNN – Få billetter
15.03 BØLGEN KULTURHUS, LARVIK – Få billetter
19.03 RÅDHUSTEATRET, KONGSVINGERUTSOLGT
20.03 DRAMMENS TEATERUTSOLGT
21.03 KONGSBERG MUSIKKTEATER
22.03 BÆRUM KULTURHUSUTSOLGT
26.03 ULLENSAKER KULTURHUS – EKSTRA
27.03 ULLENSAKER KULTURHUS – Få billetter
28.03 RÅDHUSTEATRET, SKI – Få billetter
29.03 ASKIM KULTURHUSUTSOLGT
16.04 ASKER KULTURHUSUTSOLGT
17.04 OSLO KONSERTHUSUTSOLGT
18.04 OSLO KONSERTHUSEKSTRA
19.04 RINGERIKE KULTURSENTER, HØNEFOSS
23.04 MAIHAUGSALEN, LILLEHAMMER – Få billetter
24.04 GJØVIK KULTURSENTER – Få billetter
25.04 HAMAR KULTURHUSUTSOLGT
26.04 HAMAR KULTURHUS EKSTRA – UTSOLGT
02.05 PARKTEATRET, MOSS – EKSTRA – Få billetter
08.05 BÆRUM KULTURHUSEKSTRA

TORA høsten 2019

TORA er i vinden som aldri før og spiller konserter i hele Norge i høst. Frontfigur Tora Dahle Aagårds Instagram-konto har rundt 50.000 gitarelskende følgere og musikken når ut til hele verden, og bandet spås en lysende internasjonal karriere.

«DE SOM IKKE FIKK MED SEG TORA PÅ SKURET KAN ANGRE SEG! BEDRE KONSERT HAR VI IKKE HATT HER PÅ SKURET!” – SVEINUNG SUNDLI

Les mer om TORA her.

02.08 BRYGGERIFESTIVALEN, TRONDHEIM
03.08 NOTODDEN BLUES FESTIVAL
08.08 KOLVEREIDDAGENE
31.08 SALTENBLUESEN, FAUSKE
06.09 BLUES IN HELL
07.09 FLISBY’N BLUESFEST, LILLESTRØM
19.09 LILLE OLE BULL, BERGEN
21.08 BLUESHELGA, ODDA
18.10 FJORDBLUES, SANDANE
23.-27.10 DARK SEASON BLUES, SVALBARD
01.11 WOODLANDFESTIVALEN, NAMSOS
09.11 HILMARFESTIVALEN, STEINKJER
28.11 KRØSSET, OSLO

Foto: Mathias Bothor
Foto: Mathias Bothor

Silje Nergaard i Backstage!

Foto: Mathias Bothor

Vårt nyeste tilskudd i Backstage-familien er Silje Nergaard, jazzsangerinnen med verden som lekeplass. Hun har 16 albumutgivelser bak seg over en karriere på 30 år. 

Silje har vært banebrytende på den internasjonale jazzscenen og har skapt sitt helt personlige uttrykk både som sanger og komponist. Med sitt respekterte navn og låter som Tell me Where You’re Going og Be Still my Heart har hun turnert verden rundt og sunget sine sanger med artister som Al JarreauPat MethenyJohn ScofieldKurt Elling ogMorten Harket. Hun har deltatt på utallige innspillinger, med legender som blant andre Toots ThielmansManhattan Transfer er et av bandene som har gjort coverversjoner av Siljes låter.

Silje komponerer musikk og turnerer jevnlig i både inn- og utland med bandet sitt, hvorav hennes største marked er Tyskland.

I 2020 feirer hun 30-års jubileum som artist.
For booking av Silje, ta kontakt!
Les mer om Silje her.

Anonyme Akustikere 2019

Di derre legger bort sine elektriske alibier og bytter ut trommesett og elgitarer med vaskebrett og kassegitarer. Gamle slagere vår en helt ny vår!
Etter utsolgte turneer i i 2015 og 2017, gjentar Di derre nå suksesskonseptet Anonyme Akustikere, og legger igjen ut på veien høsten 2019.

30.10 GLEDESHUSET, HØNEFOSS UTSOLGT!
31.10 RÅDHUSTEATRET, KONGSVINGER (FÅ BILLETTER!)
01.11 RÅDHUSTEATRET, SKI (FÅ BILLETTER!)
02.11 KONGSBERG MUSIKKTEATER (FÅ BILLETTER!)
06.11 ASKER KULTURHUS UTSOLGT!
07.11 BRYGGA KULTURSAL, HALDEN
08.11 MAIHAUGSALEN, LILLEHAMMER (FÅ BILLETTER!)
09.11 BAKKENTEIGEN KULTURHUS, HORTEN

Foto: NRK/Julia Marie Naglestad
Foto: NRK/Julia Marie Naglestad

Julie i det nye Beat for Beat-bandet!

Det populære musikkprogrammet Beat for Beat har vært fast innslag i NRKs gullrekke på fredager i snart to tiår, og fra høsten fornyer de seg med å introdusere et nytt, spennende band! I besetningen finner vi multiinstrumentalist Julie Falkevik Tungevåg, som spiller både keyboard, gitar, perkusjon og synger. Julie er ei dame med mange jern i ilden, blant annet med bandet Falkevik og det elleville barnekonsertkonseptet Du og jeg og vi 2-3-4 (klikk på lenkene for mer informasjon).
I tillegg til Julie består det nye bandet av Eirik Kiil Saga, Åsmund Knutson, Henrik Hilmersen og Hugo Risdal. Programleder Atle Pettersen og pianistene Trond Nagell Dahl og Lars Andreas Aspesæter fortsetter som vanlig.

%d bloggere liker dette: