fbpx

Tine tar med seg supergjester og band til Herr Nilsen

Tine tar med seg supergjester og band til Herr Nilsen

Tine Thing Helseth gjester for første gang Herr Nilsen! Med et fantastisk band i ryggen, og gjestene Mathias Eick og Sverre Indris Joner, er det duket for en fantastisk aften på byens beste klubbscene!

Og Tine gleder seg også:

– Jeg har fått med meg musikere jeg elsker å jobbe med, til en herlig kveld med musikk jeg elsker! God musikk er god musikk, så sjanger er uinteressant… Når jeg i tillegg har fått med meg Mathias Eick og Sverre Indris Joner som gjester, så MÅ jo dette bli en fantastisk, svingende kveld.

 

Konserten er 22 november kl .21:00

Medvirkende:
Tine Thing Helseth
Gjest: Mathias Eick og Sverre Indris Joner
Band: Gunnar Flagstad, Jens Fossum og Jarle Storløkken