fbpx

TORA endelig til London

TORA endelig til London

Pandemiåret 2020 ble et spesielt år for de fleste. For poprockbandet TORA, med Tora Dahle Aagård i spissen, ble det ekstra spesielt: I det som skulle bli deres gjennombruddsår, var bandet den våren i full sving med forberedelser til april og sin første internasjonale turné, og turen skulle gå til England. Det ble bråstopp. Coronapandemien inntok Norge og 12. mars stengte landegrensene og turneen ble avlyst.

TORAs frontfigur Tora Dahle Aagård har et stort publikum på de britiske øyer. Fansen fikk virkelig øynene opp for det virtuose gitarfenomenet i 2018, da hun skrev historie ved å bli første kvinnelige gitarist noensinne som signerte sponsoravtale med den britiske gitarprodusenten Chapman Guitars. I tillegg har Toras populære Instagramkonto gjort sitt for å bygge en stor internasjonal følgerskare.

Nå, to album, en Spellemannominasjon og tre år senere, er bandet endelig klare for å møte sitt britiske publikum. 24. september varmer de opp med konsert i Guildford, før de dagen etter inntar scenen på The Half Moon i London.

24.09. The Boileroom, Guildford
25.09. The Half Moon, London