fbpx

Hilde Louise Asbjørnsen: Raadhusamfiet, Åsgårdstrand

Hilde Louise Asbjørnsen: Raadhusamfiet, Åsgårdstrand

Hilde Louise Asbjørnsen: Raadhusamfiet, Åsgårdstrand

Fredag 26. juli 2019 er det duket for en stemningsfull og groovy konsert i Åsgårdstrand når Hilde Louise Asbjørnsen gjester Raadhusamfiet! 

Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Men aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som over tiden har resultert i 10 album, og nå snart er hun klar med sitt 11 solo-album.

Hun er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe, Edith Piaf og Peggy Lee, og omtales som like mye musiker og poet, som historieforteller. Under konserten på Raadhusamfiet presenteres en miks av Asbjørnsens siste plater i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra.
Det loves også noen smakebiter fra det kommende albumet.

 

Presse-sitater: 

Hilde Louise Orchestra er en egen tilstand. «Dont´t Stay for Breakfast» er et visittkort anno 2015 som forteller oss at Hilde Louise er en artist i verdensklasse. Hun forteller historier med hode og hale, inderlige og ekte og egna til ettertanke – vi snakker lyrikk. Hadde hun bodd i New York hadde Broadway og de hippe jazzklubbene åpna dørene for lenge siden. – Tor Hammerø, For de Jazz

Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester. – Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don´t Stay for Breakfast»

Det er swingende, både dempet og direkte, forførende, tett og flott. – Hamar Arbeiderblad om «Don´t Stay for Breakfast» 

Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier. – Aftenposten om «Månesjuk»

 

Dørene åpner kl. 20.00.

Enkel uteservering.
Mer infomasjon finner du her!