fbpx
jul
18
tor
Hilde Louise Quartet: Café Oline, Hvaler
jul 18@21:00
Hilde Louise Quartet: Café Oline, Hvaler

Hilde Louise Asbjørnsen er ute med nytt album; “Red Lips, Knuckles and Bones”, og besøker Café Oline med et sommerlig repertoar og sin svingende kvartett!

Besetning:
Anders Aarum på tangenter
Svein Erik Martinsen på gitar
Jens Fossum på kontrabass.

Konsertstart kl.21:00
Bill.pris: 350,-

jul
24
ons
Hilde Louise Duo: Bokhandleren, Tofte
jul 24@18:00

Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; jazzvokalist, låtskriver, kabaret-artist og tekstforfatter, og sammenlignes ofte med Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

I 13 år har hun hatt et nært musikalsk samarbeid med jazzpianist og komponist, Anders Aarum, som har spiret frem flere plateutgivelser og teaterforestillinger. Kompanjongene går nå sammen i et nytt unikt konsept hvor de presenterer nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises eller andre musikalske helters tekstunivers, på norsk eller på engelsk.

Velkommen til en varm og spennende musikalsk opplevelse med Asbjørnsen & Aarum-duo!

jul
26
fre
Hilde Louise Asbjørnsen: Raadhusamfiet, Åsgårdstrand
jul 26@09:06
Hilde Louise Asbjørnsen: Raadhusamfiet, Åsgårdstrand

Fredag 26. juli 2019 er det duket for en stemningsfull og groovy konsert i Åsgårdstrand når Hilde Louise Asbjørnsen gjester Raadhusamfiet! 

Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Men aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som over tiden har resultert i 10 album, og nå snart er hun klar med sitt 11 solo-album.

Hun er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe, Edith Piaf og Peggy Lee, og omtales som like mye musiker og poet, som historieforteller. Under konserten på Raadhusamfiet presenteres en miks av Asbjørnsens siste plater i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra.
Det loves også noen smakebiter fra det kommende albumet.

 

Presse-sitater: 

Hilde Louise Orchestra er en egen tilstand. «Dont´t Stay for Breakfast» er et visittkort anno 2015 som forteller oss at Hilde Louise er en artist i verdensklasse. Hun forteller historier med hode og hale, inderlige og ekte og egna til ettertanke – vi snakker lyrikk. Hadde hun bodd i New York hadde Broadway og de hippe jazzklubbene åpna dørene for lenge siden. – Tor Hammerø, For de Jazz

Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester. – Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don´t Stay for Breakfast»

Det er swingende, både dempet og direkte, forførende, tett og flott. – Hamar Arbeiderblad om «Don´t Stay for Breakfast» 

Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier. – Aftenposten om «Månesjuk»

 

Dørene åpner kl. 20.00.

Enkel uteservering.
Mer infomasjon finner du her!

aug
7
ons
Hilde Louise Orchestra: Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand
aug 7 heldags
aug
9
fre
Hilde Louise Orchestra: Sildajazz, Haugesund
aug 9 heldags
aug
10
lør
Hilde Louise Orchestra: Byfest Moss
aug 10 heldags
aug
13
tir
Hilde Louise Orchestra: Oslo Jazzfestival – Cosmopolite scene, Oslo
aug 13@20:00
Hilde Louise Orchestra: Oslo Jazzfestival - Cosmopolite scene, Oslo

På det nye albumet utforsker Hilde Louise et nytt landskap, både musikalsk og tekstmessig. Det er fortsatt groovy, leken og melodiøs jazz, men her svinger det på en annen måte. Tekstene omhandler tiden vi lever i: feminint opprør, mennesker på flukt og tapet av venn og kunstner Pushwagner. Hilde Louise forteller at sangen Make Some Shine er «en kampsang for oss som føler at vi har valgt en smal sti, og trenger et spark bak for å tørre å gå videre». Musikalsk er albumet inspirert av 1960-talls groover á la Duke Pearson og Lee Morgan, med en sveip innom RnB, og selvsagt New Orleans.

Hilde Louise har tidligere gjestet festivalen flere ganger, og fikk æren av å spille i Operaen i 2016. Det er derfor med stor glede vi kan presentere Hilde Louise Orchestra på Cosmopolite på Oslo Jazzfestival 2019.

Line-up:

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal
Svein Erik Martinsen – gitar
Hermund Nygård – trommer
Anders Aarum – tangenter
Jens Fossum – kontrabass

aug
24
lør
Hilde Louise Duo: Det Gule Galleriet, Stavern
aug 24 heldags
aug
29
tor
Hilde Louise Orchestra: Kalkmølla Kulturstasjon, Bærum
aug 29 heldags
sep
20
fre
Hilde Louise Orchestra: Ingebrigt Davik-huset, Brattvåg
sep 20 heldags
sep
21
lør
Hilde Louise Orchestra: Sykkylven Kulturhus
sep 21 heldags
sep
22
søn
Hilde Louise Orchestra: Fosnavåg Konserthus
sep 22 heldags
sep
27
fre
Hilde Louise Orchestra: Engelsviken Brygge
sep 27 heldags
okt
2
ons
Hilde Louise Duo: Antikvariatet, Trondheim
okt 2 heldags
okt
3
tor
Hilde Louise Duo: Kimen Kulturhus, Stjørdal
okt 3 heldags