fbpx

Brede Bøe

Brede Bøe

Brede Bøe

– Hele Norges Mr. Bojangles –

Brede Bøe er mest kjent for sitt betydelige bidrag til norsk revyhistorie, men han er også en fremragende sanger og entertainer som har vært innom de fleste sjangre i norsk underholdningsliv.

Brede slo gjennom som 18-åring i Mosserevyen Svartere enn natten i 1987. På kort tid ble han hele Østfolds kjæledegge, og vekslet mellom Moss og Fredrikstad i revyer, buskis, show og til og med en operette da han spilte Leopold i Sommer i Tyrol. I 1994 åpnet hovedstadens teatre dørene for Brede, og med dette fulgte opptredener på ABC-teateret, Chat Noir, Dizzie-teateret, Oslo Nye og Edderkoppen.

I 2015 gjorde Brede comeback med forestillingen Brede på Verket i Moss. Den fikk svært gode tilbakemeldinger og solgte ut på rekordtid. Suksessen ble gjentatt sommeren etter på Parkteatret i Moss. I desember 2017 var han tilbake på scenen i hovedstaden med barneforestillingen Askepotts Jul, med stappfulle hus og utsolgte ekstraforestillinger. Sommeren 2018 var han å se sammen med med skuespillerkompanjong Espen Beranek Holm i Den Hvite Dame – familiemusikalen ved Fredriksten Festning.

Brede Bøe er populær underholder og konferansier. Han leder arrangementer eller fletter sammen verbal humor med musikk.

Arrangementkalender

Foto: Martina Svarem (2018)

Nyhetsarkiv