fbpx

Herborg Kråkeviks Juleroser i salg nå!

Herborg Kråkeviks Juleroser i salg nå!

Juleroser er et nydelig illustrert, litterært julehefte med bidrag fra noen av vår tids fremste forfattere og kunstnere.

Som redaktør for det mest populære juleheftet i Norge ønsker Herborg Kråkevik å gi leserne store kunstopplevelser til jul, i en god balanse mellom nostalgi og modernitet. Årets tema er kransen, et symbol på evighet. Det er i år 100 år siden Sigrid Undset utga Kransen, første band i trilogien om Kristin Lavransdatter – det kan du blant annet lese om i årets hefte.

Juleroser 2020 har også bidrag fra Nina Lykke, Simon Stranger, Naja Marie Aidt, Magne Furuholmen, Mari Slaattelid, Jon Fosse, Sigrid Bonde Tusvik og flere andre, i tillegg til at AURORA har skrevet den nye julesangen «Vinterens gåte».

Heftet fås kjøpt her.

6/6 – Aftenposten
6/6 – Stavanger Aftenblad
6/6 – Fædrelandsvennen
5/6 – Dagbladet

 

«Igjen har Herborg Kråkevik samlet en bukett forfattere, diktere, artister og kunstnere fra øverste hylle til en råsterk juledugnad med tekster, dikt og bilder. Her er det mange medrivende tekster, poetiske funderinger, lekre illustrasjoner og alvorstunge øyeblikk som maner til ettertanke.»
Aftenposten

«I sin sjette utgave – og etter at et utall andre har forsøkt å kopiere suksessoppskriften – er Herborg Kråkeviks «Juleroser» stadig det mest innholdsrike og gjennomførte av de voksne juleheftene. … Dette er den typen trykksak man nesten bare må spare på.»
Fædrelandsvennen