fbpx

Kari Slaatsveen

Kari Slaatsveen

Kari Slaatsveen

– Ordsmed, konferansier og radiostemme –

Har du behov for en dyktig konferansier, leder, kåsør, foredragsholder eller underholder?

Kari Slaatsveen er kvinnen med den myke stemmen, den sjarmerende humoren og eminente musikksmaken. Kari er utdannet i journalist med fordypning i kunsthistorie og historie fra Universitetet i Oslo.

Ansatt i NRK fra 1989-2017, der hun sto bak Irma 1000, Holger Nielsens metode, Englefjes, Kveldsmat, Helgeland og Fru Larsen, samt Kari og Silje, hvem ellers? I tillegg har Kari programledet Reiseradioen, representert det røde partiet i Løvebakken og sittet i panelet for 20 spørsmål. 

Kari er aktiv skribent, og har hatt faste spalter i flere av landets største aviser og tidsskrifter. I tiden fremover er hun å se som fast spaltist for naturmagasinet Harvest Magazine. I tillegg er hun for tiden aktuell med podkast-seriene DA! Easy listening fra Morgenbladets arkiv, og Velopod, om kjærligheten til sykling.

Fra tid til en annen arbeider Kari med Ingrid Bjørnov, Stian Carstensen og Espen Beranek Holm, skrevet show for Inger Lise Rypdal og forfattet tekster for blant andre Brede Bøe. Hun har også forfattet tekster, sunget, danset og ledet Oslo Fagottkors sommershow Badmen. 

Kari og Ingrids førjulskabarét, Julesanatoriet, spilles noen utvalgte steder på Østlandet i desember 2018. Høsten 2018 er hun i tillegg forfatterdebutant for Gloria forlag med Kvinnen som ble saget i to.

Kari er en av våre aller dyktigste konferansierer! Hun forfatter vittige, tankevekkende og inspirerende kåserier og tekster tilpasset oppdrag. Som mangeårig syklist både på landevei og med telt på tur, skriver og holder hun motivasjonsforedrag om sykling, gjerne for folk som ikke har syklet mye, men som har lyst til å sykle mer. Kari leder bokbad, paneldebatter og konferanser, og hun kan snurre plater i selskapet ditt. Hun er forøvrig en hyperkompetent programleder for radio, TV og podkast, der hun gjør opptak og redigerer selv, med eget utstyr.

Karis hjemmeside: www.karislaatsveen.no

Arrangementkalender

Foto: Erika Hebbert

Nyhetsarkiv